Opened 4 years ago

Closed 4 years ago

#1521 closed defect (duplicate)

Konqueror Display Issues Impacting i2p

Reported by: PrivacyHawk Owned by:
Priority: minor Milestone: undecided
Component: unspecified Version: 0.9.19
Keywords: Cc:
Parent Tickets: Sensitive: no

Description

Hi zzz,

I've noticed two minor, but annoying, Konqueror display issues when running i2p.

  1. Under http://127.0.0.1:7657/i2ptunnelmgr, any client tunnel, Backup Count(B), dropdown list: '0/½/3 backup t…rce usage)'.

In this instance, the issue concerns those ellipses (and the inability to know what words are intended for the user to read). These ellipses remain present despite trying to decrease font size.

KYTV has confirmed this Konqueror issue on his end, and also notes that the ellipses are not present in other popular browsers.

  1. The text and data below the i2p graphic does not display/render correctly when the I2P ROUTER CONSOLE page periodically refreshes in: http://127.0.0.1:7657/console mode. A similar display issue also occurs when running in http://127.0.0.1:7657/home mode.

A manual refresh, either through a page reload, or by clicking on the i2p graphic (to toggle modes), corrects either display problem, but it is annoying.

The crux of this issue is that, following a home page auto-update/refresh, i2p text, links and data appear vertically compressed, and shifted upward.

If it matters, I am running: Konqueror, Version 4.14.6, Using KDE Development Platform 4.14.6.

If you need any more information, let me know.

Cheers,

PrivacyHawk?

Subtickets

Change History (1)

comment:1 Changed 4 years ago by zzz

Resolution: duplicate
Status: newclosed

dup of #1522

Note: See TracTickets for help on using tickets.