Opened 7 months ago

Last modified 5 weeks ago

#2608 assigned defect

Update izpack installer logo

Reported by: zzz Owned by: idk
Priority: minor Milestone: 0.9.45
Component: installer Version: 0.9.41
Keywords: Cc: Reportage
Parent Tickets: Sensitive: no

Description

For the new stoplight logo
installer/resources/i2plogo.png
The .bmp appears to be unused

Subtickets

Change History (6)

comment:1 Changed 8 weeks ago by sadie

Resolution: fixed
Status: assignedclosed

new logo added.

comment:2 Changed 8 weeks ago by zzz

Milestone: 0.9.430.9.45

comment:3 Changed 5 weeks ago by zzz

Resolution: fixed
Status: closedreopened

I was wrong, the bmp is required for the launch4j standalone (no window/wrapper) executable. This is for the 'splash' image at runtime… nothing to do with izpack. Fails at build time without it. Tried png, fails at runtime with an error. Tried a bmp converted with gimp from the png, fails at runtime with same error.

Gimp had a bunch of compatibility options when saving the bmp, I didn't try any of them. Just put back the old bmp for now, in 0.9.45-0.

Any new bmp must be built, installed, and tested at runtime by clicking on the 'no window' shortcut or I2P.exe in the install dir.

comment:4 Changed 5 weeks ago by zzz

Cc: Reportage added
Owner: changed from sadie to idk
Status: reopenedassigned

Reportage notes another alternative - simply disable the splash in i2pstandalone.xml. Not sure how important the splash is.

comment:5 Changed 5 weeks ago by idk

I don't know that I've ever noticed the splash at all.

comment:6 Changed 5 weeks ago by zzz

I think I saw the splash when I clicked on $I2P/I2P.exe but not when I clicked on the desktop shortcut? But not sure and need to try it again.

Note: See TracTickets for help on using tickets.